empty

CityConnect

Velkommen til supportsiden for City Connect!

Her finner du de vanligste spørsmålene om City Connect. Du finner også brukerhåndboken, vilkår og betingelser for våre digitale tjenester og annen verdifull informasjon.

Hvis du ønsker mer støtte, kan du ta kontakt med din kontaktperson hos Camfil. Vi hjelper deg gjerne!

ofte stilte spørsmål

City M Connect og City L Connect inkluderer et innovativt dashboard som gir deg mulighet for å vise lokalets IAQ på en skjerm.

Du trenge kun å gjøre følgende:

1. Sørge for at enheten er koblet til internett
  2. Gå til hovedmenyen og videre til “IAQ Dashboard”
  3. Bruk den gitte URL eller scanne QR koden

Det kommer an på bruk av maskinen og forholdene i rommet. Gjennomsnitlig tid for filterbytte er 18 måneder etter installasjonen.

Du kan velge språk i hovedmenyen. Gå til "språk" og velg språket du ønsker blant alle tilgjengelige språk.

Camfils City Connect er plug and play. Ta ut enheten av esken og koble den til strømuttaket.

Aktiver WiFi-tilkoblingen for oppdateringer og datavisualisering.

Se brukerhåndboken for ytterligere informasjons.

Sirkelen gir informasjon relatert til lokalets AQ-effektivitet basert på visse luftforurensningsnivåer: PM1, PM2.5 og VOC. Fem forskjellige rangeringsordninger er definert (fra laveste til høyeste IAQ):

• Helsefarlig
  • Dårlig
  • Middels
  • Bra
  • Utmerket

Forsikre deg om at nettverket er tilgjengelig og gjør så følgende:

1. Sjekk om WiFi tilkoblingspunktet og passord er korrekte.
  2. Tilbakestill enhetens WiFi og koble til igjen.

Se brukerhåndboken for ytterligere informasjon.

Hvis ikke noe av dette fungerer, kontakt ditt lokale Camfilkontor.

Gå til “Trådløst nettverk” og

1. Sjekk at enheten er koblet til internett.
  2. På den samme menyen skal du kontrollere at cloud-forbindelsen er aktivert (sky-ikonet skal vises ved siden av nettverksnavnet).
  3. Tilbakestill enheten

Hvis problemet fortsetter skal du kontakte Camfil.

sjekk at ikke alarmen på viften er aktivert. Hvis så, følg instruksjonene.

Kontakt Camfil.

Nei, City M Connect og City L Connect er kun til bruk i innemiljøer.

Hver enhet er utrustet med to Combi Activated Carbon & HEPA-sertifiserte filter som tfjerner de viktigste luftforurensningene (PM og VoC).

Alle Camfils HEPA-filter er individuelt testet og sertifiserte i henhold til den nyeste EN1822 teststandarden, med en effektivitet på 99,995% (MPPS).