empty

CityConnect

Velkommen til supportsiden for City Connect!

Her giver vi dig de oftest stillede spørgsmål vedrørende City Connect. Du finder også brugermanualen, vilkår og betingelser for vores digitale tjenester og anden værdifuld information.

Hvis du ønsker mere support, bedes du kontakte din kontaktperson hos Camfil. Vi hjælper gerne!

City M Connect og City L Connect inkluderer et innovativt Dashboard, som giver dig mulighed for at vise lokalets IAQ på en skærm.

Du skal blot:

1. Sørge for, at enheden er tilsluttet internettet
  2. Tilgå hovedmenuen og gå til "IAQ Dashboard"
  3. Bruge den angivne URL eller scanne QR-koden

Det afhænger af enhedens brug og lokalets indendørs forhold. Den gennemsnitlige tid for udskiftning af filter er 18 måneder fra enheden blev installeret.

Til dette formål bedes du kontakte Camfil.

Sprog kan vælges i hovedmenuen. Gå til "Language" og vælg det foretrukne blandt de tilgængelige.

Camfils City Connect-enheder er plug & play. Tag enheden ud af kassen og tilslut den til en stikkontakt.

Aktiver WiFi-forbindelse for opdateringer og datavisualisering.

Se brugervejledningen for yderligere detaljer.

Cirklen giver information relateret til lokalets IAQ-effektivitet baseret på visse luftforureningsniveauerne: PM1, PM2,5 og VOC. Fem forskellige niveauer er blevet defineret (fra laveste til højeste IAQ):

• Poor - Dårlig
  • Fair - Tilstrækkelig
  • Average - Gennemsnitlig
  • Good - God
  • Excellent - Fremragende

Sørg for, at WiFi-netværket er tilgængeligt, og derefter:

1. Kontroller, om WiFi-adgangspunktet og adgangskoden er korrekte.
  2. Nulstil enhedens WiFi og tilslut igen.

Se brugervejledningen for yderligere detaljer.

Hvis intet af ovenstående virker, bedes du kontakte Camfil.

Gå til "Wireless network" og:

1. Kontroller, at enheden er tilsluttet internettet.
  2. I den samme menu skal du kontrollere, at cloud-forbindelsen er aktiveret (sky-ikonet skal vises ved siden af netværksnavnet).
  3. Nulstil enheden og prøv at plotte Dashboardet.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Camfil.

Sørg for, at alarmen fra ventilatoren ikke er aktiveret (hvis ja, følg instruktionerne).

Kontakt Camfil.

Nej, City M Connect og City L Connect er udelukkende designet til indendørs miljøer.

Hver enhed er udstyret med to kombineret aktivt kul & HEPA-certificerede filtre til fjernelse af de vigtigste luftforurenende stoffer (PM og VOC).

Alle Camfils HEPA-filtre er individuelt testet og certificeret i overensstemmelse med den seneste EN1822-teststandard med en effektivitet på 99.995% (MPPS).