Teknisk säljare

Teknisk säljare

Är du resultatinriktad och gillar att bygga långsiktiga kundrelationer? Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då passar du utmärkt som säljare på Camfil Svenska AB!

Camfil växer och vi behöver därför förstärka vårt säljteam i Stockholm med ytterligare en utesäljare. Arbetet innebär att utveckla och vårda långvariga kundrelationer inom segmenten serviceföretag, fastighetsbolag, konsulter och kommuner.

Camfil arbetar med högkvalitativa produkter och är marknadsledande i Sverige. Vi säljer i första hand luftfilter till ventilationssystem men även andra kringprodukter som luftrenare, filterskåp, metallfilter och intagsgaller.

Du har din bas på det lokala försäljningskontoret i Sätra. Vår fabrik och huvudkontor ligger i Trosa och där sker mycket av Camfils produktutveckling och interna utbildningar.

Vem är du?

För att trivas i denna roll bör du ha ett starkt intresse av teknisk försäljning. Du är modig, nyfiken och gillar att lära dig nya saker och utmanar dig själv genom att sätta ambitiösa mål.

Du har även:

  • Några års erfarenhet av B2B-försäljning 
  • Erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer och att arbeta med relationsmarkmarknadsföring
  • Kunskap och erfarenhet av ventilationsbranschen är meriterande
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och har baskunskaper i engelska som är Camfils koncernspråk
  • Goda kunskaper i Office365, speciellt Excel
  • B körkort

Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete. Vi värdesätter förmåga att kunna se egna lösningar och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: [email protected], dock senast 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Application date
30.12.2018

Send us your application today!