Frontdesk officer

Är du en serviceinriktad person som gillar att ta ansvar? Villdu jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen attandas ren luft? Då skulle du passa utmärkt som frontdesk officer på Camfil AB:skontor i centrala Stockholm!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta självständigt både i Frontdesk och Backoffice vilket innebär att utöver ansvaret för reception och växel ingår även att boka resor åt våra medarbetare och andra administrativa uppgifter. Samordning av konferenser, resor och globala möten är ständiga inslag i arbetsrollen. Miljön är internationell och då många på kontoret ofta är på resande fot, kommer du även att fungera som den sammanhållande länken på kontoret.

Vem är du?

Du har ett par års erfarenhet av en liknande roll med goda referenser.  Du har utmärkta och väl dokumenterade kunskaper i Officepaketet. Din utbildningsbakgrund är eftergymnasial med relevant inriktning, och du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du initiativtagande och välorganiserad. Du trivs med att ligga steget före. Du har utpräglad servicekänsla, är ansvarstagande och drivande.

Vi är ett familjeägt företag och ser mångfald som en resurs. Det är din personlighet, attityd och vilja att lära som är avgörande. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Application date
30.12.2018

Send us your application today!