Camfilin ohjelmistot

Camfil Solution system (CFSS)

on tehokas alusta erilaisia ilmansuodattimia ja sisäilman laatua koskevia laskelmia varten.

CFSS sisältää muun muassa seuraavia sovelluksia:

• LCC – Life Cycle Cost eli Camfilin ilmanvaihtokoneiden ja voimaturbiinien elinkaarikustannusten analysointityökalu
  • CREO – Clean Room Energy Optimization eli puhdastilan energiaoptimoinnin suunnitteluohjelma
  • HPE (High Performance -ilmansuodattimet) – HEPA- ja ULPA-ilmansuodatinten suorituskyky
  • CAT (Comfort Air filter Test reports) – LVI-ilmansuodatinten suorituskyky
  • Clean – puhdastilojen puhtausluokkien laskentaohjelma
  • Kemikaali-/hiilisuodattimen sovellukset

LCC-ohjelmat

CFSS sisältää useita sovelluksia, joita voidaan käyttää ilmansuodatinsovellusten elinkaarikustannusten laskentaan. Suodatinasennuksen käyttöikä, energiankulutus ja kokonaiskäyttökustannukset lasketaan. Myös lisätietoja, kuten CO2-päästöt ja suodatinjärjestelmän tehokkuus, ilmoitetaan. Verrata voi saman tien enintään kolmea eri suodatinasennusta, ja tuloksia voi verrata uudessa graafisessa käyttöliittymässä. Todellista suodatinasennusta voi myös simuloida käyttämällä suodatinkotelossa eri suodatinkokoja. LCC POWER ‑erikoissovelluksella voi analysoida parasta suodatinratkaisua kaasuturbiinigeneraattoreihin.

Lue lisää
LCC-energiansäästöohjelma

Clean Room Energy Optimization (CREO) ‑suunnitteluohjelma

CREO-ohjelman lähtökohtana on Camfilin tunnetun ja paljon käytetyn LCC (Life Cycle Cost) Green ‑ohjelman sekä puhdastilojen suunnitteluohjelman yhdistelmä. Yhdessä näistä kahdesta ohjelmasta syntyy vakaa suunnittelutyökalu, joka auttaa löytämään parhaat ilmansuodatusvaihtoehdot puhdastilan suodatuksen ja energiankulutuksen optimointiin. Uusimmat kansainväliset teollisuusnormit huomioiva työkalu myös laatii täydelliset suodatin- ja laitteistomääritykset yksinkertaisessa ja helppokäyttöisessä muodossa. Ohjelma sopii erinomaisesti arkkitehti- ja insinööritoimistoille ja puhdastilojen loppukäyttäjille ilmansuodatustarpeiden optimointiin.

Lue lisää
CREO-ohjelma

HPE (High Performance ‑ilmansuodattimet)

HPE:n avulla voi laskea Camfilin valmistamien HEPA- ja ULPA-suodatinten todellisia tehokkuuksia, painehäviöitä ja rakennetietoja. Uudessa raporttirakenteessa voi verrata enintään kolmea eri ratkaisua. Ohjelma voi etsiä parhaita ratkaisuja suodatinkokojen ja tehokkuusvaatimusten perusteella.

Clean

Tämän ainutlaatuisen sovelluksen avulla puhdastilan suunnittelija voi arvioida Camfilin suodattimia käyttävien puhdastilojen tai muiden tilojen (toimistojen ym.) puhtausluokan. Puhdastilan luokitus lasketaan henkilömäärän, tilan toimintojen, ilmanvaihtojärjestelmän ja valitun suodattimen perusteella. Kyseessä on hyvin nopea ja tarkka työkalu, jolla puhdastilan suunnittelija voi tehdä alustavan arvion tarvittavista suodatinvalinnoista. Enintään kolmen eri ratkaisun vertailu on helppo tuottaa.

CAT (Comfort Air filter Test reports)

CAT-ohjelman avulla voi laskea todellisen käyttötilanteen ilmavirran tehokkuuden, luokitustiedot ja painehäviötiedot. Ohjelma käyttää tällä hetkellä useiden Camfil-yleisilmansuodatinten EN779-testitietoja. Tämä helppokäyttöinen sovellus on hyödyllinen työkalu, joka tarjoaa käyttäjille suodatinten suorituskyvyn perustiedot.

Molekyylitason suodatuksen ohjelma

Camfilin kemikaali-/hiilisuodattimien valintaohjelma on suunniteltu auttamaan käyttäjiä ja teknisiä suunnittelijoita arvioimaan molekyylisuodatinten käyttöikää ja tehokkuutta tiettyjä kohdekaasuja vastaan määrätyillä pitoisuuksilla. Ohjelmat osoittavat, kuinka Camfil on sitoutunut jatkuvasti palvelemaan asiakkaitaan ja optimoimaan mikroelektroniikkateollisuuden suodatinvalintoja.

Jos haluat lisätietoja Camfilin ohjelmistoista tai haluat käyttää niitä suodatinjärjestelmien optimointiin, ota yhteyttä lähimpään Camfilin toimistoon.

Camfil Oy
Ruukinmestarintie 11
02330 ESPOO
etsi yhteyshenkilö