CAD konstruktör

CAD konstruktör

Söker du utmaningar och vill leverera teknik på allra högsta nivå? Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt som produktutvecklare på Camfil AB i Trosa!

 Vi letar efter en ingenjör som kan förstärka vårt Engineering team med designkompetens. Du kommer att arbeta på vår R&D avdelning som designar filter, filterhus samt labb- och produktionsutrustning för filtertestning.  Det är en internationell arbetsmiljö där många projekt genomförs i samarbete med dotterbolag och leverantörer i andra länder, både i och utanför Europa.

Arbetet drivs i projektform och arbetsuppgifterna blir huvudsakligen design av nya filterprodukter och innefattar främst plast och metall, men ibland även andra material. En del av arbetet kommer även att innefatta design av testutrustning och demonstrationsriggar till mässor och show rooms.

Din bakgrund/kompetens

Du är högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot maskinteknik, design och produktutveckling eller motsvarande. Utbildning i CAD samt minst 4 års arbetslivserfarenhet av CAD-arbete är krav. Då bör även ha erfarenhet från att arbeta i Solidworks. Erfarenhet från arbete med sheet metal är meriterande. Du bör vara van att använda officepaketet (MS Word, Excel och Powerpoint).

Dina personliga egenskaper

Du är en lösningsfokuserad och kreativ person som brinner för förbättringar och vill leverera teknik på allra högsta nivå. Vidare ser vi gärna att du en engagerad och driven person som har lätt för att samarbeta i grupp.

Eftersom du kommer att arbeta med internationella projekt krävs det att du har en god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 

Känner du igen dig i denna beskrivning och vill kunna leva på luft?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 15 december.

Välkommen med din ansökan!


Hakupäivämäärä
28.2.2019

Lähetä hakemuksesi tänään!

Camfil Oy
Ruukinmestarintie 11
02330 ESPOO
etsi yhteyshenkilö