IT Support Help desk specialist

IT support / Help desk specialist

Är du en teamplayer som ser ständig förbättring som en naturlig del i det dagliga arbetet? Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt på i vårt IT team på Camfil i Trosa! 

Du kommer arbeta på Camfils kontor i Trosa och vara en del av vårt IT Support team som lokalt består av fyra personer. På IT-supporten tar vi emot svåra och mindre svåra ärenden via ett ärendehanteringssystem. Du felsöker och löser användarnas IT-problem.

Du och ditt team ansvarar för att driften fungerar väl. Du supporterar användare på plats på kontoret samt hjälper dem via telefon. Du använder din pedagogiska sida och din problemlösningsförmåga för att se till att tekniken fungerar som den ska. 

Bakgrund/Kompetens

Du har grundläggande teknisk kunskap och som person är du serviceinriktad, teknikintresserad och social.

Till detta uppdrag söker vi dig som är i början av din yrkesbana eller är nyutexaminerad och vill börja arbeta inom IT. I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. De viktigaste egenskaperna för denna roll är nyfikenhet och viljan att lära sig. Det är den hjälpsamma och pedagogiska sidan du kommer få nytta av hos oss. Vi ser gärna sökanden som bor i Trosa-området.

Vi ser även gärna att du har;

  • Någon erfarenhet av ett serviceyrke
  • Intresse för IT och teknik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Motiveras av att lösa problem

Vad vi kan erbjuda dig

  • En chans att utvecklas inom IT
  • Ta ett första kliv som hjälper dig framåt i din karriär
  • En familjär stämning med involvering i flera team, både lokalt och internationellt
  • Tillsvidareanställning med fast månadslön

Låter detta intressant? 

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock 30 juli 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Ternström, IT Manager Trosa office, susanne.ternstrom@camfil.com.

Välkommen med din ansökan!

Application deadline
7/30/2020

Send us your application today!