medarbetare till vårt hämtlager/butik i Göteborg

medarbetare till vårt hämtlager/butik i Göteborg

Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt på Camfil Svenska AB!

Du ansvarar för vårt hämtlager/butik i Mölndal och kommer att ingå i vårt innesäljteam där vi hjälper våra kunder på ett proffsigt och serviceinriktat sätt.

Arbetet innebär bland annat att ta emot ankommande gods, avisera till kund och boka avgående transporter. Du är delaktig i planeringen kring min- och maxlager, ansvarar för lagerjournaler, inventeringar och att plocka ihop och etikettera order för avhämtning och förstås hålla ordning och reda. 

Arbetet innebär mycket kundkontakt och du är företagets ansikte utåt, så stor vikt läggs på social kompetens och förmågan att kunna uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Våra kunder kommer gärna in för att få goda råd och tips. Service- och säljvana är därför meriterande.

Du ska vara bekväm att jobba med Officepaketet och andra vanliga dataprogram och känner du dessutom till vårt affärssystem Axapta så är det ett plus. Truckkort är en förutsättning men för rätt person har Camfil möjlighet att erbjuda truckutbildning.

Det kan stundtals vara mycket att göra så önskvärt är att du är stresstålig, har initiativkraft och kan prioritera arbetsuppgifterna på ett bra sätt.  

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är vardagar (kl. 07–15.30). Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi främjar mångfald och jämställdhet på våra arbetsplatser och ser gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Din ansökan

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 30 oktober 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Svensson, Region Sales Manager West, thomas.svensson@camfil.com.

Välkommen med din ansökan!

Bewerbungstag
30.10.2018

Senden uns noch heute Deine Bewerbung!