Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Brinner du för sälj och service? Vill du jobba på ett företag som gör det möjligt för människor över hela världen att andas ren luft? Då skulle du passa utmärkt på vår kundserviceavdelning på Camfil Svenska AB!

Just nu söker vi efter en ny kollega till vårt nya fräscha kontor i Sätra, där du kommer arbeta tillsammans med fyra andra kollegor från samma avdelning.  Arbetet innebär att hantera inkommande samtal, mail och webbordrar. Vart eftersom dina kunskaper ökar så kommer även ditt ansvarsområde att öka också.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och även:

  • Du har dokumenterad erfarenhet av innesälj och/eller kundservice.
  • Du har en god förståelse för hur en effektiv och positiv säljavdelning skall fungera.
  • Du är proaktiv och strukturerad samt gillar att alltid vara ett steg före och att överträffa kundens förväntningar.
  • Goda kunskaper i Office365, speciellt Excel
  • Kunskap och vana att arbeta i Affärssystem och CRM system är meriterande

Kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska. Kunskaper i andra nordiska språk är meriterande.

Vi är ett familjeägt företag och ser mångfald som en resurs. Det är din personlighet, attityd och vilja att lära som är avgörande. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Din ansökan

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Bewerbungstag
30.11.2018

Senden uns noch heute Deine Bewerbung!